ADAY ÖĞRENCİ

Dr.Öğr.Gör. Gülcan Kendirkıran'ın 1.Ulusal Dijital Hemşirelik Kongresi Katılımı ve Bildiri Sunumları

11.03.2020

Hemşirelik Yüksekokulu Dr. Öğr. Gör. Gülcan Kendirkıran'ın, 29 Şubat-1 Mart 2020 tarihleri arasında İstanbul İstinye Üniversitesi'nde düzenlenen 1. Ulusal Dijital Hemşirelik Kongresi'nde Dr. Öğr. Üyesi Makbule Batmaz ve Merve Karabulut ile birlikte hazırladığı "Dijital Teknoloji ve Tele-Hemşirelik: Sistematik Derleme" konulu çalışması sözel bildiri, Arş. Gör. Gözde Ülker ve Merve Karabulut ile birlikte hazırladığı "Hemşirelik Eğitiminde Gerçeğe Yakın Uygulamalar: Simülasyon Kullanımı" konulu çalışması poster bildiri, Uzm. Hemşire Seda Nur Sungur ile birlikte hazırladığı "Sağlıkta Dijitalleşmenin Hasta Bireyler Üzerindeki Etkileri" konulu çalışması poster bildiri olarak sunulmuştur. Kongrede, "Dijital Teknoloji ve Tele-Hemşirelik: Sistematik Derleme" konulu çalışma ile Sözel Bildiri 3.'lük Ödülü'nü almışlardır.